WERKWIJZE

Intuïtief design en dat is tegelijk de kracht en het startpunt van elke project waar ANN mee begint. Ik vind het belangrijk om goed te luisteren en te kijken naar mijn opdrachtgevers. Meestal voel ik vrijwel direct aan in welke richting zij denken en hoe de ruimte er uit mag komen te zien, zodat de klant of de doelgroep, zich er happy en geïnspireerd door voelt. Het is belangrijk, dat mensen door een ruimte op een juiste manier geprikkeld worden, wat wordt bereikt door het gebruik van de juiste kleuren, materialen en indelingen.

Ik maak door mijn creativiteit een mooie vertaalslag naar een concreet en realistisch ontwerp, die niet alleen qua comfort en uitstraling passend is, maar zeker ook in kwaliteit en originaliteit zijn doel bereikt. Ik probeer altijd de klant uit zijn comfort zone te halen en hem of haar te laten inspireren door verassende ideeën die in mij op komen. Op die manier komen we ook vaak samen tot het meest gewilde ontwerp voor de ruimte.

Ik hou van clean maar ook kleurrijk, verrassend met mooie lijnenspellen, warm en afwisselend met veel contrasten, vormen en texturen. De combinatie van deze stijl samen met de wensen van de klant, levert uiteindelijk vaak een krachtig en spectaculair resultaat op.

Na de ontwerp fase, werk ik in samenwerking met een team van professionals het gehele ontwerp concreet en gedetailleerd uit. Denk hierin aan het nodige tekenwerk, budgetteringen en een cosmetische bouwbegeleiding.

Daarbij vind ik het belangrijk om betrokken te blijven bij de uitvoering van het ontwerp, zodat er geen verrassingen en ongewilde situaties ontstaan.

Bekijk projecten: